torsdag, september 19, 2019
Home Humor En liten gutt spør pappaen sin hva politikk er – noen dager...

En liten gutt spør pappaen sin hva politikk er – noen dager senere har han sett det hele i praksis

En god latter forlenger livet sies det – og om du ikke ler av denne vitsen, er du nok av typen som har vanskelig for å le. Denne vitsen er bare for god til å ikke deles videre!

En liten gutt gikk inn til faren sin, og spurte; «Pappa, hva er politikk?»

Faren svarte; «Vel, kjære sønn, la meg prøve å forklare det på følgende måte: Jeg tjener pengene i denne familien, så vi kaller meg for kapitalisten. Moren din forteller hva vi kan bruke pengene på, så vi kaller henne for regjeringen. Begge vi to er her for å ta vare på deg, så vi kaller deg for folket. Au pairen vår representerer arbeiderklassen. Og lillebroren din kaller vi for fremtiden. Tenk litt på det, og se om det gir mening.»

Den lille gutten la seg, og tenkte over hva faren hadde sagt til ham.

Senere samme natt, hørte han at lillebroren gråt, så han stod opp for å se hva som foregikk. Han fant ut at den lille babyen hadde gjort fra seg i bleia. Han gikk inn på foreldrenes soverom for å gi dem beskjed. Der lå moren og sov, men faren var ikke å se. Han ville ikke vekke moren sin, så han gikk videre til au pairen sitt rom. Der fant han faren i samme seng. Da han ikke klarte å få oppmerksomheten deres, gikk han og la seg igjen.

Den neste morgningen sa gutten til faren sin; «Pappa, jeg tror jeg skjønner hva politikk er nå.»

«Bra», svarte faren, «Fortell meg nå med dine egne ord hva du tror politikk handler om».

Da svarer sønnen; «Vel, kapitalistene kjører over arbeiderklassen, mens regjeringen ligger og sover. I mellomtiden blir folket ignorert, og fremtiden ser mørk ut.»

Ikke glem å dele denne vitsen med dine venner på Facebook!

Must Read

Ny studie viser at den beste medisin mot forkjølelse er sjokolade

Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men forskningsresultatene taler for seg. Den beste kuren mot forkjølelse er...

Overarbeidet?

%d bloggere liker dette: