lørdag, oktober 19, 2019
Home Imponerende Gatemusikeren begynner å spille en kjent klassiker – så dukker denne lille...

Gatemusikeren begynner å spille en kjent klassiker – så dukker denne lille jenta opp.

Denne type opptreden er ulikt alt du noensinne har sett før – med mindre du har sett musikere fra alle verdenshjørner samarbeide og utfører den samme musikken for samme fantastisk sak, og lage en CD med det hele.

Det er historien om det som kalles for ‘Playing For Change’, et ordspill som betyr både ‘Spille for vekslepenger’ og ‘Spille for forandring’.

Musikerne som her omtales her gått viralt og det er lett å forstå hvorfor!

‘Playing For Change’ søker å spre musikkglede over hele verden – bokstavelig talt. Musikerne du ser i videoen under har kommet fra byer som New Orleans, Santa Monica, Miami, New York, Los Angeles og Tokyo, og selv andre land som Italia, Brasil og Cuba. Og det er bare starten på steder med over 200 musikere som deltar i Playing For Change.

I denne videoen ser du Roger Ridley fra Santa Monica, USA, og bestefar Elliot fra New Orleans lede bandene i den klassiske sangen, «Sittin’ on the Dock of the Bay.» Som du kan se i videoen, oppnår de mildt sagt sitt mål om å spre glede.

Folkemengdene som samles rundt musikerne elsket dem og at de deler gledelig musikk, og det vil du også!

Ta en titt på videoen nedenfor og DEL denne saken på Facebook!

Must Read

Ny studie viser at den beste medisin mot forkjølelse er sjokolade

Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men forskningsresultatene taler for seg. Den beste kuren mot forkjølelse er...

Overarbeidet?

%d bloggere liker dette: