lørdag, oktober 19, 2019
Home Imponerende 65 000 fans var lei av å vente på bandet – så...

65 000 fans var lei av å vente på bandet – så de begynner å synge Queen sin klassiker. Gåsehud!

Da 65 000 mennesker hadde samlet seg i Londons Hyde Park, var de opprinnelig der for å se bandet Green Day spille. Men lite visste de mange tilskuerne at de kom til å bli kjent verden over for det som skjedde før Green Day kom på scenen. Noe magisk utspilte seg, og heldigvis ble det hele fanget på film!

Mens publikum ventet på at bandet skulle komme på scenen, ble det spilt musikk over anlegget – og da klassikeren «Bohemian Rhapsody» av Queen ble spilt, begynte alle i publikum å synge med. Resultatet er en fantastisk versjon av låta, og med 65 000 stemmer som synger med, kommer gåsehuden umiddelbart!

Green Days bandmedlemmer var så imponert av showet tilskuerne ga, at de la det ut på sin egen YouTube-kanal. Og da tok det ikke lang tid før klippet gikk viralt. Ikke bare er det fantastisk å høre på, men det viser også hvor store Queen fortsatt er den dag i dag. En i kommentarfeltet på YouTube oppsummerer det på denne måten;

Bare Queen kan få en hel stadium til å rocke uten å engang være der selv!

Gjør deg klar til å få gåsehud, og del gjerne klippet videre med dine venner på Facebook!

Must Read

Ny studie viser at den beste medisin mot forkjølelse er sjokolade

Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men forskningsresultatene taler for seg. Den beste kuren mot forkjølelse er...

Overarbeidet?

%d bloggere liker dette: